Add meg a keresendő szót, kifejezést!

Varrás ötletek

Rendszeresen teszünk közzé varrás ötleteket itt, a Varróházon. A varrás ötletek elkészítéséhez szükséges szabásmintákat és részletes varrási útmutatókat ingyen letöltheted, illetve megtekintheted weboldalunkon.
nadrág varrás otthon
Nadrág varrás otthon, azaz hogyan lesz a lányka nadrág hosszabb

A nadrág varrás otthon nem nehéz a leírás alapján, jobb lesz, mint újkorában.

jelmez házilag
Levél jelmez házilag

Ha levél leszel, akkor megvan a jelmez ötlet, a jelmez szabásminta, és a varrási útmutatód is hozzá. A jelmez házilag gyorsan megvan és olcsó!

zombi jelmez házilag
Zombi jelmez házilag (jelmez ötlet)

Nem kell tovább gondolkodni jelmez ötleten. A cikk alapján készíts zombi jelemzt házilag. Nincs a cikkben jelez szabásminta, de könnyű elkészíteni.

csiga jelmez házilag
Csiga jelmez házilag (ingyen jelmez szabásmintával)

Nem kell a fejed törni jelmez ötleten! A csiga jelmezt házilag elkészíteni nem nehéz a cikk alapján. Találsz benne ingyen jelmez szabásmintát is.

varrás kezdőknek
Szoknya varrás régi farmernadrágból

A szoknya varrás farmernadrágból nem nehéz. Ez a fajta szoknya varrás kezd?knek is ajánlott, remek szórakozás!

táska szabásminta
Party táska varrás

Egy partyba, vagy színházba nem mehetünk hétköznapi táskával. A party táska varrás nem neház a rászletes útmutató alapján. A cikk ingyen táska szabásmintát tartalmaz

 
Friss adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
Rendben