Add meg a keresendő szót, kifejezést!

Varrás ötletek

Rendszeresen teszünk közzé varrás ötleteket itt, a Varróházon. A varrás ötletek elkészítéséhez szükséges szabásmintákat és részletes varrási útmutatókat ingyen letöltheted, illetve megtekintheted weboldalunkon.
szilveszteri dekoráció
Szilveszteri dekoráció varrás: Négylevelű lóhere poháralátét

Szilveszteri dekorációt lehet varrni, például négylevel? lóhere poháralátétet. A poháralátét varrás kezd?knek is ajánlott.

táska szabásminta
Karácsonyi ajándékhoz táska varrás

Táska varrás karácsonykor is jól jöhet, hogy személyes ajándékot tudj ajándékba adni. A cikk táska szabásmintát is tartalmaz. A karácsonyi dekoráció része is lehet ez a táska.

párna szabásminta
Párna varrás karácsonyi dekorációnak

Karácsonyi dekoráció legszebb darabja lehet ez a párna. A karácsonyi prna varrás remek szórakozás. Párna szabásminta is van a cikkben.

karácsonyi lakásdekoráció
Karácsonyi dekoráció készítése: Tálka asztali dísznek

Karácsonyi dekoráció készítése házilag remek szórakozás. A cikk alapján Te is készíthetsz karácsonyi lakásdekorációt! Vágj bele

pénztárca varrás
Pénztárca varrás farmerból

A pénztárca varrás nem nehéz feladat ilyen leírás alapján. A cikk pénztárca szabásmintát is tartalmaz.

kárpitozás
Szék kárpitozása, mint egy varrótanfolyamon

Ismét egy egyszerű varrnivaló, amivel feldobhatod a lakásod. A varrótanfolyam képekben sorozat része a szék kárpitozása.

 
Friss adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
Rendben