Add meg a keresendő szót, kifejezést!

Hobbivarrónő találkozó 1. - Neszeszer varrás

neszeszer varrás

Szerettem volna szervezni egy találkozót, ahol megismerhetjük egymást személyesen is, hogy ne csak Facebook-on, és e-mail-eken keresztül kommunikáljunk.
Arra gondoltam, ne csak beszélgessünk, varrjunk is valamit. Karácsonyi ajándéknbak jó ötlet csoki papírból neszeszert varrni, esetleg csoki papír helyett gyerekrajzot is lehet beletenni. Sőt az egyik résztvevő kinyomtatott családi fotót és azt varrta bele.

Én azt gondolom remekül sikerült a találkozó. Volt aki saját sütésű mézeskalácsot hozott, vagy más csemegét, én forró teával vártam mindenkit. Volt, aki olyan kedves volt, hogy mindenkinek saját fűzésű fülbevalót hozott.
Le is fotóztam a minta neszeszeren az enyémet:

neszeszer varrás

Ahhoz képest, hogy mindenki különböző szintű tudással érkezett, hiszen volt, aki összesen 2 órát varrt eddig, mégis mindenkinek sikerült ezt az egyénként elég összetett, sok darabból álló, bélelt neszeszert megvarrni. (soknak még belső zsebe is van)
Itt még mindenki szabja a nesziket:

neszeszer szabásminta

neszeszer varrás

Én minden lépést bemutattam egy neszeszeren, majd mindenki a varrógépéhez ült, és elkészítette az adott lépést:

neszeszer varrás

Itt már félkész a bemutató neszeszer, amit én varrtam:

neszeszer varrás

A végére mindenki elkészült:

neszeszer varrás
neszeszer varrás

Igazán jól sikerült találkozó volt, fogok még ilyet szervezni.
Jó előre kijelölöm majd az időpontot, és bízom benne, akkor még többen összejövünk, és vidékről is velünk tudtok tartani.
Sajnos nem volt időm ezt a neszeszert végig lefotózni, de amikor még kísérleteztem a neszikkel egy másikat fotóztam, így annak a leírását feltettem cikként, nézd meg, kattints ide!


További jó varrást!

Majoros Zsuzsa

 

 

Hasonló varrós ötletek:

Hozzászólások

Új hozzászólás
2. Rita
2016-12-16
Nagyon ügyesek vagytok! Szépek és ötletesek lettek a neszeszerek! Jó olvasni az írásaidat. Én külföldrõl követlek benneteket. További sok sikert!
1. Bori
2016-12-16
Legközelebb azt hiszem én is jelentkezem...Most nem volt jó az idõpont nekem. Folyamatosan figyelem az oldaladat... :) További sok sikert kívánok. :)
 
Friss adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
Rendben