Add meg a keresendő szót, kifejezést!

Három régi farmerből trendi szoknya, egy hobbivarrónő által elkészítve

farmerből szoknya
Ezt a szoknyát Anikó készítette, aki a saját szavaival meséli el a történetét:

Átalakítani dolgokat jó érzés. Kidobásra ítélt dolgokba új életet lehelni igazán kreatív folyamat. Vannak könnyebb és kevésbé könnyű ötletek, végtelen számban felelhetőek az interneten farmer újrahasznosítási ötletek. Én is szorgalmasan pakoltam félre a már használhatatlan (kinőtt, elszakadt, stb.), de még anyagában nagyon is jó nadrágokat – sokszor feltéve magamnak a kérdést.
„Mit fogok ezekkel kezdeni?” „Mi lesz ebből?” .... nem tudtam.

egyedi szoknya

Keresgéltem az interneten használható ötlet után, de valahogy egyik sem fogott meg ...
Mi legyen? Táska? Kabát? Párna? Babzsák?
Egyik sem volt az igazi ... aztán szembejött velem az áprilisi Burdában ez a szoknya. És már pontosan láttam, melyik nadrágból melyik részt tudom kiszabni. Innen már gyorsan mentek a dolgok ...

egyedi szoknya

Két éjszaka alatt megszületett a Mű.
Türelem, némi kreatív puzzle-zás az anyagdarabokkal és szabásminta részekkel – aztán a varrógép izzítása. És a reggel, amikor bejössz a munkahelyre – és mindenki megdicséri az új szoknyádat nem is sejtve, hogy nem valamelyik menő butikban vetted. Mert akár onnan is származhatna ...

varrás

farmerből szoknya

Eddig tartott Anikó levele, amelyet megosztottam veletek. Egy dologra még szeretném felhívni a figyelmeteket. A 2016. áprilisi Burdában nézegetted már ezt a szoknya szabásmintát?
Mindenkinek az az első gondolata (az eredetivel kapcsolatban), húú, de fel van hasítva. Anikó viszont az alátétet egész egyszerűen felülre tette, és letűzte, így nem nyílik szét olyan magasan, és akár munkahelyi öltözetnek is tökéletes. :)

farmerből szoknyaTalán egy varrótanfolyam drágának tűnhet elsőre, de ha végigondolod mennyire sokat tudsz spórolni utána, egész életeden át, akkor tekintheted befektetésnek. Ez a szoknya is friss, trendi, senki nem mondja meg róla, hogy régi farmerekből van.
Ha szeretnél Te is gyorsan, és hatékonyan megtanulni varrni, akkor kattints ide, vagy a lenti képre:

varrótanfolyam

Jó varrást ma is!

Készítette:
Sz. Anikó

Hasonló varrós ötletek:

Hozzászólások

Új hozzászólás
Nincs hozzászólás..
Friss adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
Rendben