Add meg a keresendő szót, kifejezést!

Kezdő és haladó varrótanfolyamok

FIGYELEM! Aktuális koronavírus tájékoztató:

A Koronavírus visszaszorítására tett intézkedések, a 2020 november 10-én megjelent 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet alapján a már folyamatban lévő esti tanfolyamokat legkésőbb 19h-ig tartjuk.

A délelőtti (9-14h), délutáni (14-18h) időpontokban induló, és már folyamatban lévő tanfolyamainkat zavartalanul, az eredeti kiírás szerint, az érvényben lévő szigorú egészségvédelmi előírások (megfelelő távolságtartás, orrot és szájat teljesen elfedő maszk viselése, kézfertőtlenítő használata) betartásával változatlanul megtartjuk.

Frissítve: 2020 november 10.

Általános információ a varrótanfolyamokról

Varrótanfolyam kezdőknek

A 45 órás kezdő varrótanfolyamon a résztvevők kellő gyakorlati tudásra tesznek szert ahhoz, hogy önállóan is képesek legyenek szoknyát és nadrágot varnni saját méretre, adott szabásminta alapján.
Nem számít, hogy a résztvevő rendelkezik előzetesen megszerzett varrás tudással, vagy a nulláról vág neki a varrótanfolyamnak, a varrás oktatás során a résztvevők megtanulnak profin, kompromisszumok nélkül, önállóan varrni.
A kezdő varrótanfolyam elvégzését követően már nem fog gondot okozni:
 • a különböző zsebek elkészítése,
 • a cipzárak bevarrása,
 • a gomb felvarrása,
 • hasítékok, övek elkészítése,
 • díszpárnák, függönyök, táskák megvarrása,
 • terítők szegése,
 • nadrágok aljának felhajtása, stb.

Varrótanfolyam haladóknak

A kezdő varrótanfolyam elvégzése után tovább mélyítheted tudásodat. A 45 órás haladó varrótanfolyamon a résztvevők a ruhák, blúzok, blézerek elkészítését sajátítják el.
A haladó varrótanfolyamon a résztvevők elejétől a végéig elkészítenek saját méretre egy blúzt vagy blézert.
A haladó varrótanfolyam elvégzését követően már nem fog gondot okozni:
 • a mandzsetták, az inggallér és kihajtós gallér elkészítése,
 • mellvarrás, ujja bevarrás
 • blúz, blézer elkészítése,
 • átmeneti kabát megvarrása,
Mindig az adott kezdő varrótanfolyam időbeosztásának megfelelően alakítjuk ki a haladó varrótanfolyamok időpontjait, ennek megfelelően megszakítások nélkül, a kezdő varrótanfolyamot követően folytatólagosan el lehet végezni a haladó varrótanfolyamot.

Varrótábor haladóknak

A nyár folyamán a budapesti varrótáborokba azokat a haladó, illetve szuperhaladó korábbi résztvevőket várjuk, akik az oktató segítségével, tudás-szintjüknek megfelelően szeretnének a saját tempójukban varrni maguknak, hozott szabásminta alapján.
A varrótábor 45 órás, 5 egymást követő hétköznap 9-18h-ig tart. Étkezésre saját költségen, a közeli éttermekben van lehetőség, illetve a sarki CBA-ban vannak nagyon finom főtt ételek is!
Ha szeretnél egy hetet jó társaságban, a hobbidnak szentelve, más veled hasonló hobbivarrónővel együtt eltölteni, várunk sok szeretettel!
 

Szükséges eszközök

Minden résztvevő számára biztosítjuk a tanfolyam elvégzéséhez szükséges eszközöket, felszerelést (pl ollók, cérnák centi, vonalzók, gombostűk, nehezékek, stb.). A varrótafolyamokon és a varrótáborokban minden egyes résztvevő számára biztosítunk egy-egy varrógépet, de lehet hozni saját varrógépet is, nincs akadálya.

Díjak és kedvezmények

A 45 órás kezdő és haladó varrótanfolyamok, illetve budapesti varrótáborok részvételi díja:
48.900 Ft / fő / tanfolyam (áfával együtt)
A fenti részvételi díj tartalmazza a tanfolyam anyagköltségét is (2m anyag, 2db cipzár, gomb, bélés, közbélés stb.), kivéve a saját méretű ruhadarabok anyagárát. Továbbá a varrótanfolyam részvételi díja tartalmazza a 2 db varróházas szabásminta árát is.
Barátnő kedvezmény! Ha ketten jelentkeztek egyidejűleg egy varrótanfolyamra, 3.000 Ft kedvezményt adunk a varrótanfolyam árából (mindkét fő számára), azaz a barátnőknek csupán 45.900 Ft / fő a varrótanfolyam díja.
Kismamák figyelem! A gyakorlást követően a varrótanfolyamon lehetőség van kismama szoknyát, illetve nadrágot készíteni, valamint lehetőség van hasznos baba-holmik, ruhák elkészítésére! Vedd körül babádat olyan tárgyakkal, amelyek szeretettel készültek! (pl. takaró, fejvédő, pelenkázó betét, játékok stb.) Nem tudod bírni fogod-e? Mindenki másképp éli meg az áldott állapotot, mindenesetre az eddig végzett kismamák között 7-8 hónapos terhes is volt. Kismamáknak a tanfolyam díja csak 45.900 Ft / fő.

Jelentkezés

Érdeklődni és jelentkezni az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címen, vagy a 06 70 633 9931 telefonszámon lehet.
 
 
FIGYELEM! 100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALUNK!
Semmit sem kockáztatsz, ha eljössz varrótanfolyamra, ugyanis amennyiben elégedetlen vagy, visszafizetjük a varrótanfolyam TELJES DÍJÁT! (A második alkalom kezdetéig élhetsz pénzvisszafizetési garanciával abban az esetben, ha legalább az első alkalommal részt vettél a varrótanfolyamon.) Csupán annyit kérünk, hogy az elégedetlenséged okát írd le nekünk, hogy tanulhassunk belőle (az indoklást nem bíráljuk felül, ha elégedetlen vagy a varrótanfolyam teljes díját visszakapod!).

Helyszínek és időpontok

Varrótanfolyamok az Astorián

Varrótanfolyamok helyszíne:
1075 Budapest, Károly krt 1., I/2.
Megközelítés és térkép
Induló varrótanfolyamok az Astorián:
Indulás Megnevezés Időbeosztás Férőhelyek
Feb 07 VASÁRNAP DÉLELŐTTI KEZDŐ VARRÓTANFOLYAM (9 alkalom, vasárnaponként 9-14h) van még hely
Feb 13 SZOMBAT DÉLUTÁNI KEZDŐ VARRÓTANFOLYAM (9 alkalom, szombatonként 14-19h) van még hely
Feb 20 SZOMBAT DÉLELŐTTI HALADÓ VARRÓTANFOLYAM (9 alkalom, szombatonként 9-14h) van még hely
 
Érdeklődni és jelentkezni az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címen, vagy a 06 70 633 9931 telefonszámon lehet.
További helyszínek és időpontok:
 

Varrótanfolyamok az Erzsébet körúton

Varrótanfolyamok helyszíne:
1073 Budapest, Erzsébet krt. 54., A/5.
Megközelítés és térkép
Induló varrótanfolyamok az Erzsébet körúton:
Indulás Megnevezés Időbeosztás Férőhelyek
Jan 23 SZOMBAT DÉLUTÁNI HALADÓ VARRÓTANFOLYAM (9 alkalom, szombatonként 14-19h) még 1 hely van
Jan 28 CSÜTÖRTÖK DÉLELŐTTI KEZDŐ VARRÓTANFOLYAM (9 alkalom, csütörtökönként 9-14h) van még hely
Feb 16 KEDD DÉLUTÁNI KEZDŐ VARRÓTANFOLYAM (12 alkalom, keddenként 14-18h) van még hely
 
Érdeklődni és jelentkezni az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címen, vagy a 06 70 633 9931 telefonszámon lehet.
További helyszínek és időpontok:
 
 
Friss adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
Rendben