VARÁZSLATOS
TÁSKAVARRÓ TANFOLYAM,
TELJESEN KEZDŐ HOBBIVARRÓNŐKNEK


Azoknak is, akik
kétbalkezesnek gondolják magukat!A varázslat abban rejlik, hogy belépsz a Varróház tanműhelyébe, mint hétköznapi nő, és a válladon egy saját táskával, büszke hobbivarrónőként fogsz távozni.

A varázslatos táska varró tanfolyam tartalmazza:


varrógép kezelése, befűzése
egyenes varrás elsajátítása
gyakorlás a varrógépen
oktatás
komplett anyagcsomag egy bélelt táska elkészítéséhez
a táskát mi kiszabjuk, Neked csak varrni kell
saját táska varrása adott szabásminta alapján

Minden résztvevőnek biztosítunk külön varrógépet. A táskához anyagot mi adunk, de ha szeretnél saját ízlésed szerint hozni anyagot, akkor jelentkezéskor elküldjük Neked miből, mennyit kell venni.


táskavarró tanfolyam

táska kép1

táska kép2
A kép csak illusztráció, a tanfolyamon
biztosított anyagok a képen láthatótól eltérőek lehetnek.


A tanfolyam időtartama 4h.

A táskavarró tanfolyamok helyszíne:
1075 Budapest, Károly krt 1.

Következő tanfolyam időpontja:
2017 szeptember 20., szerda 17-21h-ig (1 alkalom, összesen 4h)


A varrásban kiélheted kreativitásod, új embereket ismerhetsz meg. A legtöbb esetben a varrás teljesen más koncentrációt igényel, mint a megszokott tevékenységed, ezért nagyon jó kikapcsolódás és feltöltődés.

A varrás ősi, női tevékenység, meglátod fantasztikus energiák fognak felszabadulni!A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Egy tanfolyamon maximum 8 fő vehet részt.


A részvételi díj: 10.000 Ft/fő helyett 4.900 Ft/fő, azaz négyezerkilencszáz forint/fő. Az ár tartalmazza az Áfát, a szükséges eszközök, varrógépek használatát, valamint a táska elkészítéséhez szükséges anyagokat.


A tanfolyam időpontokért, további információért érdeklődni és jelentkezni Király Angélánál a 06 70 633 9931-es mobil telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címen lehet.

Nincsen rossz, vagy felesleges kérdés, írj vagy telefonálj most és tisztázunk minden részletet!
  Majoros Zsuzsa, a Varróház megalapítója, a hobbivarrónők tanácsadója

Amennyiben kérdésed merülne fel, írj az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címre, vagy hívd a 06 70 633 9931 telefonszámot.
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
RENDBEN