Add meg a keresendő szót, kifejezést!

Lehet spórolni a varrással? Mit érdemes varrni?

póló varrás

Gyakran hallom a kérdést, megéri varrni? Lehet ezzel spórolni?
Megoszlanak a vélemények, ugyanis nem mindegy milyen anyagból és mit varrsz.

Ha szeretnéd megtudni az otthoni főzéssel lehet-e spórolni az étteremhez képest, és osztrigából készítesz ételeket, akkor azt fogod látni, hogy nem spóroltál igazából, csak sok időd ráment. Hasonló lesz a helyzet, ha az első sarki kisboltban vásárolsz meg minden hozzávalót egy kiadós ebédhez.
Ha viszont átlagos alapanyagokat használsz, és utánanézel mi hol akciós, és annak megfelelően főzöl, akkor nyilván érezhető lesz a pénztárcádon a változás.

Ugyan így van a varrással is. Először is érdemes átgondolni mit érdemes varrni. Nem az alap ruhadarabokat, amit bármelyik bevásárlóközpontban megvehetsz olcsón.
Inkább a legkedvesebb, egyedi darabokkal érdemes dolgozni, amit talán nem is lehetne megvenni boltban. Amiben igazán jól érzed magad.
Ezután érdemes utánanézni, hogy melyik méteráru boltban, webshopban, vagy Facebook csoportban árulják a szükséges anyagot barátságos áron.

Nekem a varrással sokszor nem célom, hogy spóroljak. Főleg amikor a legkedvesebb ruháimat készítem. Sokszor épp annyiba kerülnek végül, mint egy butikban vásárol ruha, de az elkészítés minden percét élvezem, és a végén rendszerint szerelmes vagyok az adott ruhadarabba.
Érdemes erről az oldalról is nézni.

varrás

Jelen esetben viszont szerettem volna megmutatni Neked, hogyha erre törekszel, akkor igenis lehet OLCSÓN, SZUPER ruhákat készÍteni.
Meglehet Neked ezek nem tetszenek, de én mindet nagyon szeretem viselni.
A teljes tavaszi ruhatár frissítésemhez az anyagot egyszerre vettem meg. 5,7m anyag, amelynek métere 490Ft. Ez egy kifejezetten olcsó anyagokat árusító bolt, és biztos, hogy segítségemre volt az anyagismeret tudás, hogy igazi kincseket hozzak el, de csupán egy boltban voltam, és ott szedtem össze a kedvemre való anyagokat! Összesen 2790Ft-ért vásároltam.

textil

Ennyi anyagból varrtam magamnak:
- 3db szoknyát
- 3db felsőt
- 1db táskát
- plusz egy szoknya a lányomnak

ruha varrás

Szerintem 2790Ft-ból ez tekintélyes mennyiségű ruhadarab, mind kedvemre való. A legtöbb ráadásul viszkóz, tehát kellemes viselet nyáron is.

SzeretnélTte is képes lenni arra, hogy a legkedvesebb ruháidat magadnak alkosd meg?

Szeretnél könnyen és gyorsan megtanulni varrni egy hobbivarrónők számára fejlesztett, szuper tananyag alapján?

Várunk szeretettel a varrótanfolyamainkon! Nyugodtan eljöhetsz minbden varrás tudás nélkül, és a saját készítésű ruháidban fogsz távozni! :)

Aktuális időpontok, és minden információ megtalálható itt: https://www.varrohaz.hu/varrotanfolyam/

Ha Budapesttől távol élsz, akkor ajánlom a varrótáborunkat, 2017.07.03-09-ig, nyaralás közben tanulhatsz meg varrni! Minden információ itt: https://www.varrohaz.hu/varrotabor2017/

Érdeklődni és jelentkezni Király Angélánál, az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címen, vagy a +36 70 633 9931 telefonszámon lehet.

Legyen ez egy életre szóló hobbi kezdete! A varrótanfolyam díját néhány szezon alatt megspórolod, már a nadrág felhajtásokkal rengeteget lehet spórolni hosszútávon!
Várunk szeretettel!


Készítette:
Majoros Zsuzsa

Hasonló varrós ötletek:

Hozzászólások

Új hozzászólás
1. Szakács Istvánné / Kati/
2017-05-04
HÛHA !!. . . . Nagyon ügyes vagy! Egyik alkotás jobb , mint a másik. . . . Ezeket az"anyagboltokat" (490,-ft/méter) ,én is ismerem. A 6-os, 4-es villamos vonalán ( a kõrúton), 3 üzletet is tudok. 1. /Rákóczi tér közelében, . . .2./ Mester u. után a túloldalon, sarok üzlet, és 3./Jászai Mari térnél. . a Víg Színház oldalon. Remélem még léteznek, mert kb. 1 éve nem jártam bennük. . . mert, még van feldogozatlan anyagom :-)) :-))
 
Friss adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
Rendben