FÜLIG ÉRŐ
GYERMEKMOSOLY VÁR RÁD!


Plüssálatok saját kezűleg
a kiegyensúlyozott gyerekekért!


Titeket is elért már a Bakugan őrület? Azt hiszem nincs az a szülő, aki jó szemmel nézné ezt az otromba, drága játékot. Az én fiam még csak 4 éves, játszani sem tud vele igazán, de nagyon érdekli, mert most divatos.
Szerencsére a lakásunkba még egyetlen Bakugan sem tette be a "lábát", nálunk még a klasszikus, értelmes játékok vannak túlsúlyban.
Az ágyban sem Bakuganok nyomják az oldalát, hanem Rák Pali puha karjai közt alszik.

Nekem jó érzés, ha a fiamat olyan tárgyak veszik körül, amelyeket én készítettem, legyen az ágynemű, falvédő, dekoráció, vagy épp plüssállat.


Képzeld el, amint gyermeked mélyen alszik, miközben egy pihe-puha oroszlánt ölel át, amelyiket te készítettél. Ennél az oroszlánnál senki nem védheti hősiesebben a szép álmokat.
Képzeld el, amint együtt játszol gyermekeddel, báboztok a kedvenc plüssállataival, amelyeket Te készítettél. Mennyit fog kacagni közben!
Képzeld el, hogy a gyermeked éppen másnál alszik, ilyenkor mennyire megnyugtató, ha a kedvenc alvókája vele van, főleg, ha Te készítetted, és minden öltése szeretettel készült.

Jó lenne kipróbált szabásmintákkal dolgozni, és részletes varrási útmutatót követni?

Összeállítottunk 10 textil játékból álló szabásminta gyűjteményt, amelyben minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy gyermeked, vagy unokád kedvenc játékait elkészítsd.A CD-n 10 textil játék nyomtatható szabásmintája található.
Minden textil állathoz/játékhoz részletes, fotókkal illusztrált varrási útmutató tartozik.


Plüssállatok, és textil játékok,
amiket a CD-n megtalálsz:


1. RÁK PALI
Mesénk főszereplője, aki minden bátorságát összeszedve próbál utána járni a "rejtélynek": vajon mi a közös Plüss Városka lakóiban?
2. PACI LACI
Paci Lacira mindig lehet számítani. Ahol gond van, ő villámgyorsan ott terem, és segít a probléma megoldásában!
3. ZSIRÁF BARNABÁS
Zsiráf Barnabás a város legmagasabb lakója. Imádja, ha a gyerekek melléállnak, és évről évre megmérik a magasságukat.
4. PILLANGÓ LILLA
Pillangó Lilla a kisebbek kedvence, mosolyával és tündéri megjelenésével hódít a legkisebbek között.
5. NYÚL MATILD
Nyúl Matild szívén viseli Plüss város minden gondját-baját. Ha nincs jobb dolga, szívesen látja vendégül a városka lakóit, messzi Földön ő főzi a legfinomabb répalevest!
6. BÁTOR OROSZLÁN
Soha ne tedd próbára türelmét, mert megjárhatod! Tiszteld őt, mert ő Plüss Város polgármestere, aki páratlan határozottságával és bátorságával védi a városka lakóit a bugyuta japán mesefilmek kung-fu sztárjaitól.
7. DÖMPER PÉTER
Olykor jól jön egy megbízható társ, akire ráhagyhatjuk a cipelés fáradalmait. Dömper Pétert nemrégiben kitüntették odaadó szolgálataiért.
8. BAGOLY BÉLA
Bagoly Béla mindig titkozatosan viselkedik. Sose lehet tudni, éppen mi jár a fejében. Minden kérdésre tudja a választ. Ő a város legbölcsebb lakója, ezért a fontos kérdésekben általában kikérik a véleményét. (Már ha van kedve fogadni a hívatlan vendégeket)
9. AUTÓ JANKÓ
Sose pihen, mindig úton van. Kifogyhatatlan üzemanyagtartálya gondoskodik róla, hogy mindig töretlen kedvvel száguldozzon Plüss városka sztrádáin.
10. TÁNCOLÓ BABÁK
Ők gondoskodnak a város jókedvéről, minden hétvégén utcabál keretében szórakoztatják Plüss városka lakóit.


Végül itt van két videó, melyek segítségével már akkor megszereti gyermeked, vagy unokád az általad készített textil játékokat, mielőtt azok elkészülnének.
Ültesd oda a gép elé most azonnal, és figyeld a hatást!

1. rész:

2. rész:


Miért jobb elkészíteni Plüss városka lakóit, mint boltban megvenni?


mert sokkal olcsóbb!
mert ez Neked is szórakoztató
mert a gyereked kedvenc játékai csupa szeretettel lesznek megtöltve
mert biztos lehetsz az alapanyagok minőségében


Mindez mibe kerül?


Gondolj bele a boltban egyetlen, átlagos plüss állat legalább 1.500 - 2.000 Ft. És még csak nem is túl nagy, nem is egyedi.

Mennyit ér meg neked az, hogy 10 textil játékot is elkészíthetsz, és a gyermeked kedvenc figuráját akár több változatban is?

Mennyit ér meg, hogy az ismerős gyerekeknek nem kell venned ajándékot szülinapokra, hanem igazi, saját kezűleg készített ajándékokkal kápráztathatod el a gyerekeket és a szülőket?

Mennyit ér meg az a büszkeség, hogy a gyerkőc kedvenc játékát Te magad készítetted?

Szerintem egyáltalán nem túloznánk, ha a szabásmintákért és varrási leírásokért egyenként 1.000 Ft-ot számolnánk, hiszen többszörösen megtérülne így is az ára. Azonban nem szerettük volna, ha Plüss városka lakóit csak 10.000 Ft-ért lehet megvásárolni, mert így viszonylag kevés családhoz juthatna el, azért meghatároztunk egy reális árat. Szeretnénk, ha minél több gyerek és szülő lelné örömét ezekben a játékokban.


Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, akkor a vásárlástól számított 8 naptári napon belül sértetlen állapotban küld vissza címünkre, és a teljes vételárat visszakapod!


Választható csomagok:


CD

plüss állat játék szabásminta


Megrendelheted CD-n, így bármikor megtekintheted, kinyomtathatod a számítógépen a szabásmintákat és a hozzájuk tartozó varrási útmutatókat. A CD-t ablakos papírtasakba helyezve, szupermasszív csomagolásban küljük el postán.

ÁR:
3.990 Ft

Az ár tartalmazza a "Plüss Város Lakói" CD-t a 10 db textil játék/állat szabásmintáját, a hozzájuk tartozó varrási útmutatókat, valamint az áfát, a csomagolási és postaköltséget.

INTERNET

plüss állat játék szabásminta

Internetes hozzáférést is vásárolhatsz, így bárhonnan, hivatalosan 12 hónapon át bármikor megtekintheted, kinyomtathatod a szabásmintákat és a hozzájuk tartozó varrási útmutatókat az interneten keresztül. A hozzáféréshez szükséges jelszót e-mail-ben kapod meg.

ÁR:
2.990 Ft

Az ár tartalmazza a "Plüss Város Lakói" elnevezésű szabásmintagyűjteményt, azaz 10 db textil játék/állat szabásmintáját, a hozzájuk tartozó varrási útmutatókat, amiket az interneten keresztül lehet megtekinteni, valamint az áfát.

Megrendelés menete:


1. Kérlek add meg a lap alján a megrendeléshez szükséges adatokat

2. A megrendelést követően automatikusan kiküldünk e-mail-en egy visszaigazolást, amiben csatoljuk a díjbekérő, más néven proforma számlát. Ez alapján át tudod utalni, vagy be tudod fizetni rózsaszín belföldi csekken a megrendelt csomag árát. A fizetés teljesítéséhez minden szükséges adat - pl. bankszámlaszám, megrendelés azonosító - megtalálható ezen a számlán. Ha nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, jelezd Ügyfélszolgálatunknak az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címen, vagy a 06 70 633 9931 -es telefonszámon.

3. A befizetés/átutalás jóváírását követően legkésőbb 5 munkanapon belül postára adjuk a megrendelt Plüss Város lakói CD csomagot, a kiállított számlával együtt, valamint e-mail -ben elküldjük az internetes hozzáféréshez szükséges adatokat.


Adatok a megrendeléshez:

Kiválasztott csomag:
Figyelem!
Csak magyarországi címre teljesítünk megrendeléseket!
Megrendelő neve:
Megrendelő címe:
(irsz., település, cím)
 

Megrendelő e-mail:
Kattints ide, ha a megrendelő adatai megegyeznek a számlázási adatokkal.
Számlázáshoz név:
Számlázáshoz cím:
(irsz., település, cím)
 

A megrendelés teljesítése céljából hozzájárulok adataim kezeléséhez, illetve elektronikus visszaigazoló levél fogadásához az Adatvédelmi nyilatkozatban leírtak szerint.  Majoros Zsuzsa, a Varróház megalapítója, a hobbivarrónők tanácsadója

Amennyiben kérdésed merülne fel, írj az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címre, vagy hívd a 06 70 633 9931 telefonszámot.

Adatvédelmi nyilatkozat

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információkért kattints ide!
RENDBEN